FollowRSSFacebook

| Slagwerkgroep geen onderdeel meer van Fanfare St. Caecilia
Na 70 jaar is er sinds 18 juni 2022, tijdens ons 100-jarige jubileum taptoe, geen drumband / slagwerkgroep onderdeel meer van Fanfare St. Caecilia. Hierdoor blijft alleen ons orkest over.

Door de stilstand tijdens de covid-19 periode daalde de interesse van de leden, en de aanwas van jonge leden stagneert daarnaast al enige tijd. Het is natuurlijk ontzettend jammer, maar zaken nemen nu eenmaal een eigen loop en soms moeten moeilijke beslissingen genomen worden. De jubileum Taptoe was een waardig afscheid, waarbij enkele oud-leden ook deelnamen aan het laatste optreden.

Wie weet komt er in de toekomst weer voldoende interesse en wordt het weer opgepakt.

Categorie FanfareBron Fanfare St. CaeciliaDatum 26/09/2022

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.