FollowRSSFacebook

Daar Fanfarecorps Sint Caecilia in het jaar 2020 HONDERD JAAR bestaat hebben we diverse activiteiten georganiseerd. Het zou fijn zijn als andere verenigingen / clubs met deze data rekening houden. De evenementen staan ook op de Dorpskalender.

Begin april komt er  een flyer  in het Kevertje met meer informatie ( ook voor oud-leden ).

Zaterdagavond 18 april 2020 om 19.00 uur: Oecumenische dienst in de kerk van Heeten. Ds. Damstra ( Wesepe ) en pastoraal medewerkster Evelien van Reeuwijk gaan voor in de dienst.

Zaterdagavond 16 mei 2020 om 18.30 uur: STREETPARADE

Zaterdagavond 16 mei 2020 om 19.30 uur: TAPTOE
Medewerking van Advendo Sneek, Kamper Trompettercorps, Jubal Zwolle, Pipercorps Zwolle, Advendo Nijverdal, Amicitia Boerhaar, Polyhymnia Lemelerveld. Wij spelen mee in de finale.

Zaterdag 30 mei 2020 om 13.30 uur: Muzikale middag op het Dorpsplein van Heeten.
Medewerking van Sallands Leerorkest, ons eigen orkest en slagwerkgroep, St. Caecilia Raalte o.l.v. Ton Nieuwkamp, fanfare Salland uit Lierderholthuis.

Zaterdag 12 september 2020 om 15:30: Jubileum Receptie bij Zaal Reimink Heeten

Zondag 20 december 2020 om 14.30 uur: Kerstconcert.
Met medewerking van Power of Music.

Categorie FanfareBron FanfareDatum 20/12/2019

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.